Vállalkozói GPS különkiadás - Haladóknak

4 téma, 2 hónap alatt

1. Locsolod vagy kidobod? - 2020.07.13.

Mérlegej, Dönts és cselekedj!

Ki az, akire szánsz energiát?

Akár vezetőként új munkatársat keresel, akár stratégiai partnerségen töröd a fejed, akár a gyereknek választasz oktatási intézményt, úgy döntesz, hogy energiát teszel az együttműködésbe, a közös munkába. Már a kiválasztáskor elkerülhetsz egy adag problémát. 


Mikor szállj ki?

Meddig locsolgatsz egy elszáradt növényt? És meddig ápolsz egy elszáradt kapcsolatot? És egy kártékony munkatársat? Tudod, mikor szállj ki?


Vonzó alapértékek

Megvannak az alapok, amikből nem engedsz? Azok az értékeid, amikhez egyébként könnyen lehet kapcsolódni és egyértelmű alapkövei a személyes és a céges fejlődésednek.


2. Karmester? Idomár? - 2020.07.27.

vezetői szerepekről -  a mostaniról, a vágyottról és az útról oda

vezetőnek lenni néha varázslat

Viszont jó része tudatosítható, fejleszthető, sőt tanulható is. Hozok konkrétumokat, későbbre forrásokat és lesznek rajtad kívül más vezetők is, akiktől érdemes ellesni ezt-azt.


vezetőnek lenni néha kimondottan hazárdjáték

Érezted már így? Ki kényszerítette a fejed az oroszlán szájába? Hogy tudod ezt legközelebb elkerülni? És mi van a nagy bábjátékos szereppel? Gyere, vágjuk át végre azokat a zsinórokat.


él egy kép a fejedben az ideális vezetőről?

Nézzük, mi kell hozzá, hogy olyan légy? Vagy: mi kell ahhoz, hogy te magad legyél a szerinted ideális vezető? Rakjuk össze lépésről lépésre.


3. Márka-rengeteg - 2020.08.10.

neked van?

Mi fán terem?

A személyes, a vállalati és a munkáltatói márka. Mik ezek? Mikor melyiket érdemes építened? Hogyan leszel hiteles bennük, mert máshogyan megette a fene az egészet.


A márka mint eszköz

Bizony, egy jól kommunikált munkáltató márka például segít elkerülni a fluktuációt és segít új embereket találni. Egy stabil személyes márka lerövidítheti az utadat az első megkereséstől a szerződéskötésig. Neked mihez van rá szükséged?


4. Csoportból Csapat - 2020.08.24.

hogyan érd el?

mi a különbség?

Mi történik, ha egy csoport csapatként kezd működni? Megugrik a teljesítmény, kevesebb szereped lesz vezetőként a napi kontrollban, hisz a csapat kontrollálja magát... és még sorolhatnám. Meg is fogjuk tenni. Te miben szeretnéd megtapasztalni a különbséget?

Mi a mód?

Nincs nagy titok: csapatot kell építeni. Nem az együtthányós módon. Vagy legalábbis nem csak úgy. Tudatosan, odafigyelve, vezetői visszajelzést adva, csapattagoktól visszajelzést kérve. Összerakjuk a tervet.

Miért?

a fejlődés lehetőségéért

Mert érdemes vezetőként a cégedért és nem mindig a cégedben dolgozni. Mert érdemes más vezetőkkel találkozva homlokracsapni és javítani a hibákat. Mert jó érzés, ha a másik csap a homlokára, a te mintád láttán.

Miért még?

A próba kedvéért

Ha kiszakadnál végre a vezetői mókuskerékből, de nem szeretnéd a GPS-képzés 8 hónapjára elkötelezni magad, ez jó alkalom, hogy kipróbáld, mennyit ér, akár 1 nap fókuszált vezető fejlesztés.

HOGYAN?

kiscsoportban, akár 1 alkalomra is

A négy nap részben egymásra épül, de önálló egységként is megállja a helyét. Gyere mind a négy napra vagy válogass kedvedre.
A csoportok létszáma max. 8 fő.

HOL?

A Gondolás KÉpzési Központban,

 ami most Békéscsabán, a Jó hely neked Közösségi irodában található.

Vedd meg most Napijegye(I)D vagy bérleted!

(csak előzetes regisztrációval)

Napijegy

45.000 Ft
  • Egy workshopra, meghatározott dátumra szól. (Ha több alkalomra jönnél, mindegyikre meg kell vedd.)

  • Tartalmaz egy egyszerű ebédet, melyet közösen fogyasztunk el.

Bérlet

170.000 Ft
  • Mind a négy workshopra érvényes.

  • Tartalmaz minden alkalomra egy egyszerű ebédet, melyet közösen fogyasztunk el.


(45.000 Ft /nap, 170.000 Ft /4 nap)
 
           
Elküld